Motivele desfiintarii „Sko&Burli`s Blog!”

Tere! Acum trei luni, am luat hotararea de a-mi face un blog pe care sa scriu o gramada de chestii interesante, neinteresante, intr-un cuvant tot ce ma amuza pe mine si simteam nevoia sa impartasesc cu toata lumea.

Zis si facut! Am realizat blogul iar dupa o luna, mi-am dat seama ca trebuie sa adaug ceva blogului, sa devina mai cunoscut. Asa ca mi-am dat seama ce trebuia sa fac :sa aduc un al doilea „Writer” pe blog, in acest caz pe Diana Goaga (Sko). M-am bazat pe urmatoarea formula matematica:) :

Vizitele mele+Vizitele Dianei=Mai multe vizite, deci popularitatea blogului putea creste mult mai repede!

Asa s-a si intamplat, vizitele au crescut insa problemele „in cuplu” au aparaut, defapt au existat inca de la inceput.

Prima problema care a intervenit a fost legata de urmatoarea intrebare : „Cum sa se numeasca blogul?”. Eu, normal, am spus „Bai Burloiu&Co ar fi un nume bun in caz ca mai vine cineva sa scrie pe blog!”. Bineinteles ca ei nu i-a placut, mai bine zis nu i-a convenit. Ea avea numai fluturei in cap! Voia ca blogul sa se numeasca „Campuri cu Maci” sau „Porci Zburatori”, numa chestii de genu` asta si mie normal ca nu mi-au placut pentru ca nu e genul meu!

Intr-un final s-a saturat de discutii si a zis intr-un sictir „Faci ce vrei, nu ma mai intereseaza”! Am pus numele „Sko&Burli`s Blog! „(treaba e ca a vrut neaparat sa fie si numele ei in titlu) ca sa evit alte certuri si scandaluri!

In urmatoarea luna am facut articole amandoi, mai multe facute de mine caci ea mai facea o postare cand isi amintea sau cand ii mai ziceam eu! In timpul asta eu ma ocupam pe langa postari si de publicitatea blogului pe alte site-uri, parteneriate cu alte bloguri, concursuri si alte chestii de genul asta!

Dar, odata cu inceperea anului scolar, mi-am dat seama ca treaba intre noi doi nu va merge . Ea intra la opt dimineata iar eu intru la doua dupa-amiaza si ies la ora opt, ajungand acasa mai mereu la noua! In acest mod nu prea putea exista parteneriat. Iar mai apoi mi-am dat seama  ca ea nu va mai avea chef si timp de postari caci vorba aia, este la Grigorescu si toata lumea stie ca acolo sunt numai jeguri de profesori care dau teme peste teme doar ca liceul se numeste Grigorescu! Si chiar daca ar mai fi putut face postari ele nu ar fi avut o calitatate superioara!

Eu nu am vrut niciodata un blog in care sa lucrez cu cineva in echipa, sau mai bine sa reformulez, eu am vrut un blog in care principalul „publicator” sa fiu eu iar eventual pe langa mine sa apara alti scriitori care sa publice articole! Eu vreau sa fac ceva din blogging si vreau sa continui pana o sa fiu batran si o sa am Parkinson. Vreau sa fie recunoscuta munca mea nu munca mea si munca altor persoane! Eu vreau sa iau laudele, eu vreau sa iau profiturile! Diana si-a imaginat ca noi doi vom face un proiect in strans parteneriat insa nu asa s-a intamplat si nici nu prea aveam intentia asta!

Daca ar fi vrut chestia asta, lucrurile ar fi stat cu totul altfel: amandoi ar fi trebuit sa depunem un efort egal, nu io sa muncesc 80% si ea 20 ca asa nu ajungeam nicaieri, mai mult ma stimula sa las si eu balta tot! Nu frat, nu merge treaba asa cu una cu doua!

Am abandonat blogul deoarece pur si simplu stilurile noastre erau diferite: ea scria chestii romantice si dastea iar eu despre prostia din Romania dar in general despre prostia omeneasca! In fond eu doar i-am facut Dianei o perioada de „training”, a vazut cum se face treaba cu blogging-ul cum se posteaza etc… si ar fi stiut si ea sa isi faca unul pe care sa il numeasca cum o vrea si sa ii puna ce tema vrea 😉 !

Insa motivul cel mai important care a stat la baza desfiintarii blogului, a fost urmatorul: eu vreau sa ma implic total in toata bascalia asta online asa ca incerc sa pornesc cat mai bine posibil! Am analizat spusele unor persoane si am ajuns la ideea ca ar trebui sa ma mut de pe Blogspot pe WordPress!

Diana a spus ca nu i-am comunicat faptul ca mi-am facut alt blog insa, dupa prima postare la care am activat cu adevarat pe noul blog ne-am intalnit si i-am spus! Sper sa isi aduca aminte!

Sper sa nu fie suparata pe mine caci nici eu nu am nici o problema cu ea, insa trebuie sa inteleaga ca nu puteam sa continuam in modul acesta!

P.S:Articolul a fost postat pe amandoua blogurile pentru a evita alte discutii, astept sa-mi spuneti daca desfiintarea blogului a fost o miscare buna sau daca trebuia ca blogul sa se inchida!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s