3D-ul invadeaza Romania

„3D” ! Daca ii spui „3D” lu` ţaţa Floarea de la curu` vacii, o sa te blesteme, crezand ca „3D” este diavolul sau in orice caz ceva legat de Apocalipsa!

Ei bine daca îi spui „3D” unui om normal cu televizor in casa(minim), calculator si internet, va spune :”Da, o mare realizare, daca nu cea mai mare realizare din domeniul opticii in secolul 21″ !

„3D”, ok, insa nu toata lumea ia contact cu acest fenomen, din simplul fapt ca persoanele nu sunt informate! Nu toata lumea ia contact cu „3D”, insa acum situatia se poate schimba datorita celor de la ASUS !

Acum, normal va intrebati, de ce ASUS? Iata ca eu vin cu raspunsul! ASUS a creat singurul laptop 3D veritabil G51JX, seria Republic of Gamers ! Ce poti face cu el? Tot eu vin cu raspunsul: poti sa vezi absolut tot 3D deoarece laptop-ul este dotat cu tehnologia nVidia 3D vision si ochelari stereoscopici activi !


Acest laptop este creat in special gamer-ilor, adica pentru cei ce se joaca, pentru cei ce nu cunosc engleza, nu degeaba face parte din seria Republic of Gamers !

Ati fost vreodata la cinema sa vedeti un film 3D ? Daca da, ganditi-va ca acum, cu ajutorul celor de la ASUS, o sa aveti cinema-ul direct in casa dumneavoastra, ba chiarmai mult, sa traiti fascinanta experienta 3D, incorporata intr-un joc !

Pentru mofturosii care spun „Ba mie nu imi place sa stau la laptop deloc ! Are dimensiuni prea mici, ecranul prea mic, bateria nu dureaza mult ! Eu vreau calculator dala mare si frumos cu 10000 de fire, desktop dala ma !!”, ASUS are alternativa !

ASUS ofera monitorul 3D, full HD VG236H, care este si el insotit de ochelari stereoscopici activi 3D. Ce-as mai putea sa va spun despre el este ca e capabil de o rata de refresh de 120 cadre pe secunda !


Daca v-am convins ca a cumpara un laptop sau un monitor, dotat cu tehnologia „3D”, este un pas inainte in evolutia tehnologica a casei dumneavoastra, puteti lua contact cu cei de la ASUS, iar in scurt timp veti putea beneficia de avantajele 3D-ului !

Acest articol a fost scris pentru etapa numarul 1 din concursul SuperBlog 2010!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s