Campania „COLAC”

Bai ce bine ma simt la liceu ! Au fost niste prima saptamani de acomodare, in care nu ma simteam deloc in largul meu…sau ceva de genul asta, ganditi-va voi la o metafora 🙂 .Acum treaba s-a schimbat, se incheaga niste „prietenii” si viata parca e mai usoara cand razi si te distrezi.Mai ales in ultima saptamana de scoala care mai are o ora si ceva si se incheie.

Ultimele doua banci din Grupul Scolar Energetic , profilul Mate-Info, clasa 9M2, randul de la fereastra sunt populate de 5 oameni numai zambete si rasete 🙂 Cine sta acolo ? Pai : Banel, Max, Stroe, Sebi si bineinteles eu :).Radem la toate orele insa, la fizica ne abtinem, stim noi de ce 🙂

Acum sa va zic practic de ce se numeste postarea „Campania „COLAC” „.Colac este defapt Facalet Alexandru.De ce i se spune colac? Pentru ca mananca , normal,  colaci :).Nu eu sunt autorul acestei porecle deci nu e treaba mea sa iau drepturile de autor.I se mai spune Faqlet, Fuck-you-leţ sau simplu FĂCĂ .

Ei bine, Fuck-you-let este muza noastra, el ne inspira si datorita lui scoatem numai glume, care mai de care mai tampite ca de exemplu „Sugi un mat” sau „Bei un ou” (astea i se adresau lui Faca) :).Cu aceasta ocazie initiez campania „COLAC” ce are si niste imagini pe masura, ce o insotesc :))

Cine vrea sa ma sustina, ma contacteaza si ii voi da codurile imaginilor, sau puteti  pune imaginile la avatar.In principiu campania are la baza amuzamentul romanesc si prostia (a noastra sau a lui Faca, nu sunt sigur 🙂 )

  • eddy
  • 16 Octombrie 2010

  COLAC………………

  • eddy
  • 16 Octombrie 2010

  sunt fan fuck-you-let

  • eddy
  • 16 Octombrie 2010

  sunt fan fuck-you-let……………….=)):)))

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s