Gandeste liber, dar bine !

„Drumul ne formează dar destinaţia ne defineste”

Chiar daca am spus despre alte probe ca sunt grele, asta chiar le intrece pe toate.Sincer sa fiu, nu prea inteleg cum ar trebui sa arate acest articol in viziunea celor de la TAROM, insa o sa incerc  sa fac ceva…bun 🙂 .

Poate ca noi toti, oamenii, urmam acelasi drum, dar cu mentalitati diferite.In viata, daca nu tindem la: un lucru maret, o realizare importanta sau o cariera de succes, nici nu o sa obtinem ceva.

Drumul ne formeaza pentru tot ce ne asteapta in viitor, iar daca nu invatam unele reguli de baza si nu invatam nici din greseli atunci…viitorul nostru nu suna prea bine !

Eu prin „destinatie” inteleg situatia materiala, starea psihologica, fizica in care te aflii dupa 40-50 de ani.Daca ai grija de tine si te respecti nu vei ajunge rau deloc !Este parerea mea, insa, sunt sigur ca nu sunt dearte de adevar!

O veche zicala romaneasca spune „daca nu ai un batran sa-ti cumperi unul”! Sunt total de acord cu aceasta zicala, deoarece oamenii in varsta sunt singurii ce te pot in contrazice in problemele sociale si de zi cu zi.Au o experienta vasta si stiu sa se descurce in unele situatii oarecum la limita.

La fel e si cand te aflii intr-un avion:

-trebuie sa iti pui centura de siguranta(doar cand se cere)

-nu se folosesc telefoanele mobile

-nu se fumeaza

-in situatii de urgenta trebuie sa iti pui masca de oxigen

Acesta este drumul,iar daca respecti aceste reguli(pot sa le spun chiar legi), ajungi la destinatie in conditi bune, teafar si nevatamat.Care e destinatia? Pai poate fi favorabila daca respecti acele reguli, ajungi la aeroport cu toate membrele intacte,  iar nefavorabila, daca nu mortala in caz de nerespectare a regulilor in Oceanul Pacific sau in vreo padure uitata de lume prin Rusia.

In orice caz, acum nu trebuie sa iti fie frica de avioane si de zbor, doar se stie, calea de transport aeriana este cea mai sigura dintre toate.

Gata, s-a terminat, am spus ca nu va iesi mare lucru … acum, pun speranta in Dumnezeu 😀 🙂 !

Acest articol a fost scris pentru etapa numarul 12 a concursului SuperBlog 2010!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s