Hybrid-DA, 1310-NU

Oare ce ar spune James Watt, omul despre care se spune ca ar fi inventat motorul cu aburi, daca ar vedea o Toyota Auris HSD (Hybrid Synergy Drive).Cred ca ar inlemni in secunda doi!

De fapt ce este Toyota Auris Synergy Drive ? Auris este primul model hibrid din segmentul C si al doilea din gama Toyota, dupa Prius, care foloseste aceeasi tehnologie Hybrid Sinergy Drive.Toyota Auris vine cu trei moduri diferite de conducere:EV, ECO si POWER. Cu ajutorul primului mod, poti folosi doar motorul electric, cu o viteza maxima de 50 Km/h si pe o distanta de maxim 2 Km, modul Eco ofera un consum mai scazut de benzina iar modul Power a fost creat pentru performante, datorita celor 136 CP generati de cele doua propulsoare, ajuta la reducerea consumului de carburant.

Putem spune ca aceasta masina reprezinta inceputul unei noi ere a automobilelor, Toyota a anuntat deja ca toate automobilele ce se vor construi in urmatorii ani vor avea tehnologia HSD.Poate ca trebuie sa ne obisnuim cu aceste realizari tehnologice, populatia a evoluat si am ajuns la un alt nivel.Si cand te gandesti ca acum 25-30 ani, Dacia 1310 era o minune:)

Bineinteles datorita acestor dotari, pretul nu este chiar asa de mic, Auris costand cam 20000 euro.Asta e, am mai spus, trebuie sa ne obisnuim, daca vrem siguranta, trebuie sa platim pentru ea.Daca as avea eu bani…foioioi… 🙂

Acest articol a fost scris pentru etapa numarul 13 a concursului SuperBlog 2010!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s