Vremuri grele mamaie !

Bai in ce tara de shit traim.Sa le fie invatatura de minte celor ce l-au votat a doua oara pe Basescu presedinte.Suntem pe ultimul loc pe orice clasament european, legat de nivelul de trai, bunastare si asa mai departe.Insa noi, romanii, suntem pe primul loc la ceva ! LA PROSTIE !

Toate talk show-urile din ziua de azi sunt realizate degeaba.Nici macar un reprezentant al guvernului sau al parlamentului nu tin cont de ele.Oameni astia vorbesc dupa parerea mea cu peretii, doar de dragul de a vorbi.Populatia nu mai are bani!Murim de foame !

Daca nu ar exista oameni ca cei din echipa real-Hypermarket, Romania nu ar mai exisra pe harta…sau ar fi anexata pe Ungaria, nu-i asa Vadime ?:).Hai sa uitam un pic de griji, sa ne amuzam putinsi sa va zic ceva.

De fiecare data cand cele doua bunici ale mele se intalnesc, trebuie sa vorbeasca despre preturi.Nu conteaza ce preturi, orice se poate cumpara intra in discutie.Bai frate zici ca sunt actionare principale la Bursa din Londra.Chiar si cea mai mica fluctuatie de pret nu trece neobservata.Si incep:
-Am luat varza cu 12mii ieri din piata !
-Aaah, eu am cumparat-o cu 11mii de la Gicuta acum o saptamana.
Mai stau ce mai stau si iar incep.
-Ai vazut cat s-au facut cartofii?
-Nu ! Cat ?!
-15mii kilu` !
-Ce sa mai facem draga, vine sfarsitul lumii.
Intr-o zi tot ma duc la ele si le zic:
-Mamaieeee! La real-Hypermarket sunt cele mai mici preturi de pe piata! Mai lasa-l pe Gicuta ca ala aduce rosiile de la turci, unde mai pui ca sunt si injectate cu cine stie ce substante.Real a ieftinit tot! Zahar,carne, fructe, malai, paste fainoase, ulei, tigari…
-Tigari mama?
-Nu mamaie, am facut si eu o gluma, tot la prostii ti-e gandu`?
-Nu mama 😦 !

Cam asta ar fi mica noastra discutie intre sase ochi 🙂 .Acum pe bune, sunt foarte bucuros ca exista astfel de initiative si astfel de oameni.Doamne daca ar exista cate un real in fiecare oras… ar trebui sa desfiinteze tarabele.Toata lumea trebuie sa invete si sa ia exemplul lor.Doar cu o astfel de atitudine poti iesi din criza, scazi preturile si vanzarile cresc.

Inchei acest articol si sper ca Romania sa-si revina cat mai curand posibil din constiparea asta.Da stai, mai e ceva…

Who da` fuck is Gicu ?

Acest articol a fost scris pentru etapa numarul 17 al concursului SuperBlog 2010 !

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu